Shërbime të plota dhe të sigurta në planifikimin e udhëtimit tuaj.
Për një udhëtim të rehatshëm dhe pa shqetësime.

Kompania KOMATAS TOURS është themeluar në vitin 2005 me seli në Tiranë dhe në Athinë , si një biznes i vogël familjar i cili në saj të punës së palodhur të stafit profesionist dhe me mbështetjen e klientelës, sot aderon si një kompani e madhe në një treg konkurues me një eksperiencë shumë vjeçare në fushën e transportit të udhëtarëve.
Kompania KOMATAS TOURS Garanton një udhëtim komod dhe të sigurtë me çmimet më konkuruese në treg. Kjo bën që të jetë në krye të klasifikimit për shërbimin korrekt që u ofron udhëtarëve.

Qëllimi i kompanisë është rritja cilësore e shërbimit në interes të klientit.
Motoja e kompanisë është, përkushtimi, mirëbesimi, cilësi, siguri dhe rrespekt ndaj të gjithë atyre që na ndjekin në udhëtimin tonë.
Pranoni shërbimin tonë se do të ngeleni të kënaqur!
Ju mirëpresim!