Linjat Tona

Shërbime të sigurta, të përshtatshme dhe të përballueshme në planifikimin e udhëtimit tuaj. Për një udhëtim të rehatshëm dhe pa shqetësime.

GJERMANI – SHQIPËRI

Intinerari

Hannover - Bielefeld - Dortmund - Essen - Dusseldorf - Koln - Frankfurt - Mannheim - Stuttgart - Ulm - Munchen - Shkodër - Lezhë - Laç - Fushë Krujë - Tirana - Durrës - Elbasan /Cërrik - Lushnje - Fier - Berat ( për çdo destinacion rreth qyteteve të Shqipërisë çmimet si mëposhtë )

Destinacioni Vajtje Vajtje-Ardhje
MUNCHEN 80€ 130€
ULM 80€ 130€
STUTTGART 80€ 150€
MANNHEIM 100€ 160€
FRANKFURT 100€ 180€
KOLN 100€ 180€
DUSSELDORF 100€ 180€
ESSEN 100€ 180€
DORTMUND 100€ 180€
BIELEFELD 100€ 180€
HANNOVER 120€ 200€

Nisja nga Hannover , çdo të Premte në orën 05:00, tek ZOB, Rundestr.12 ,
Kontakt: 00355 68 90 24453

SHËNIME

  1. Fëmijët deri në moshën 2-vjeç nuk presin biletë.
  2. Fëmijët 2-10 Vjeç përfitojnë zbritje 10€ për çdo destinacion.
  3. Për çdo pasagjer të lejushme deri ne 2 bagazhe, të tjerat me pagesë ekstra.
  4. Kompania nuk mbanë pergjegjësi në rastet kur pasagjerit i refuzohet kalimi nga pikat kufitare për mungesë dokumentacioni dhe probleme të ndryshme të ketij lloji.

PËR NJË EKSPERIENCË TË PAHARRUESHME

Fjala e fundit e teknologjisë në transportin e udhëtarëve është shumë pranë jush për t’ju ofruar udhëtimet që keni ëndërruar