Linjat Tona

Shërbime të sigurta, të përshtatshme dhe të përballueshme në planifikimin e udhëtimit tuaj. Për një udhëtim të rehatshëm dhe pa shqetësime.

GREQI – SHQIPËRI

Intinerari

Pireas - Athine - Korinth - Egjio - Patra/Rio - Agrinio - Arta - Janine - Kakavi - Gjirokastër - Tepelenë - Memaliaj - Fier - Lushnje - Durrës - Tirana - Fush Krujë - Laç - Lezhë - Shkodër

Destinacioni Vajtje Vajtje-Ardhje
GJIROKASTËR 25€ 45€
PËRMET 25€ 45€
TEPELENË 25€ 45€
MEMALIAJ 25€ 45€
BALLSH 25€ 45€
FIER 25€ 45€
LUSHNJE 25€ 45€
ELBASAN/CËRRIK 25€ 45€
DURRËS 27€ 49€
TIRANA 27€ 49€
FUSH KRUJË 27€ 49€
LAÇ 30€ 50€
LEZHË 30€ 50€
SHKODËR 30€ 50€
  • Nisja nga Pirea, çdo ditë në orën 07:30, tek stacioni-akti kondili 52 përball me hyrjen e portit.
  • Nisja nga Athina, çdo ditë në orën 08:30, tek stacioni dhelijani 19 metaksurgjio përballë policisë rrugore.
    Kontakt: 0030 69 47 502383

SHËNIME

  1. Fëmijët nga mosha 0-4-vjeç nuk presin biletë. (pa të drejtë vendi)
  2. Fëmijët 4-12 Vjeç me pagesë
  3. Kompania nuk mbanë pergjegjësi në rastet kur pasagjerit i refuzohet kalimi nga pikat kufitare për mungesë dokumentacioni dhe probleme të ndryshme të ketij lloji.

PËR NJË EKSPERIENCË TË PAHARRUESHME

Fjala e fundit e teknologjisë në transportin e udhëtarëve është shumë pranë jush për t’ju ofruar udhëtimet që keni ëndërruar