Linjat Tona

Shërbime të sigurta, të përshtatshme dhe të përballueshme në planifikimin e udhëtimit tuaj. Për një udhëtim të rehatshëm dhe pa shqetësime.

SHQIPËRI – GJERMANI

Intinerari

Berat - Fier - Lushnje - Elbasan /Cërrik - Durrës - Tirana - Fushë Krujë - Laç - Lezhë -Shkodër - Munchen - Ulm - Stuttgart - Mannheim - Frankfurt - Koln - Dusseldorf - Essen - Dortmund - Bielefeld - Hannover

Destinacioni Vajtje Vajtje-Ardhje
MUNCHEN 80€ 130€
ULM 80€ 130€
STUTTGART 80€ 150€
MANNHEIM 100€ 160€
FRANKFURT 100€ 180€
KOLN 100€ 180€
DUSSELDORF 100€ 180€
ESSEN 100€ 180€
DORTMUND 100€ 180€
BIELEFELD 100€ 180€
HANNOVER 120€ 200€

Nisja nga Tirana, çdo të premte në orën 07:00, tek Terminali i Autobuzave Ndërkombëtar Zyra Nr 9
Kontakt: 00355 68 90 24453

SHËNIME

  1. Fëmijët deri në moshën 2-vjeç nuk presin biletë.
  2. Fëmijët 2-10 Vjeç përfitojnë zbritje 10€ për çdo destinacion.
  3. Për çdo pasagjer të lejushme deri ne 2 bagazhe, të tjerat me pagesë ekstra.
  4. Kompania nuk mbanë pergjegjësi në rastet kur pasagjerit i refuzohet kalimi nga pikat kufitare për mungesë dokumentacioni dhe probleme të ndryshme të ketij lloji.

PËR NJË EKSPERIENCË TË PAHARRUESHME

Fjala e fundit e teknologjisë në transportin e udhëtarëve është shumë pranë jush për t’ju ofruar udhëtimet që keni ëndërruar