Shërbime të tjera

Shërbime të plota dhe të sigurta në planifikimin e udhëtimit tuaj.
Për një udhëtim të rehatshëm dhe pa shqetësime.

BILETA AVIONI

Fluturime ndërkombëtare – Bileta avioni me çmime të mira
Me linjat ajrore që sa vijnë e shtohen, alternativat  për fluturime direkte janë rritur. Nga Tirana International Airport, aktualisht janë 16 linja që ofrojnë fluturime nga Rinasi: Adria Airways, Alitalia, Austrian Airlines, British Airways, Tuifly, Lufthansa, Aegean Airlines, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Blue Panorama Airlines, Air Serbia, Albawings, Mistral Air, Transavia, Volotea.

BILETA TRAGETI

Ventouris Ferries ofrojnë një shërbim miqësor dhe të vëmendshëm në të gjithë udhëtimin tuaj në bordin e anijet e tyre moderne. Komatas Tours gjithmonë ka oferta të veçanta për anijet Ventouris duke qënë se ka dhe ekskluzivitetin e prerjeve të biletave për këtë traget.

Flota Ventouris është i përbërë nga katër anije; Polaris , i Bari , i Seatrade dhe Rigel . Çdo anije Ventouris ka një kapacitet të madh për të dy pasagjerë dhe makina.

AUTOBUZA ME QERA

Në qoftëse ju apo agjencia juaj keni nevojë për autobus apo minibus për ndonjë udhëtim të caktuar, për arsye personale, turistike etj,  Komatas Tours ofron autobuza me qera te llojeve të ndryshme.

SIGURACIONE

Gjatë udhëtimeve për punë, turizëm apo shkollim, kujdesuni që të keni gjthmonë sigurimin e shëndetit me vete.
Përmes sigurimit mbulon shpenzimet për emergjenca mjekësore gjatë udhëtimit (brenda ose jashtë Shqipërisë).

PAKETA TURISTIKE

Pushime Verore dhe Dimërore · Bileta fluturimi · Udhëtime Turistike Individuale dhe në Grup · Paketa për Ditëlindje, Përvjetorë dhe Muaj Mjalti etj.

PËR NJË EKSPERIENCË TË PAHARRUESHME

Fjala e fundit e teknologjisë në transportin e udhëtarëve është shumë pranë jush për t’ju ofruar udhëtimet që keni ëndërruar