KOMATAS TOURS JU OFRON

Shërbime të sigurta, të përshtatshme dhe të përballueshme
në planifikimin e udhëtimit tuaj.

Për një udhëtim të rehatshëm
dhe pa shqetësime.

Oferta të minutës së fundit

SHQIPERI-GJERMANI

-15%

GREQI – SHQIPËRI

-15%

SHQIPËRI – GREQI

15%

DURRËS – BARI

Shërbime të tjera

BILETA AVIONI

Destinacione të ndryshme

BILETA TRAGETI

Destinacione të ndryshme

AUTOBUZA ME QERA

Autobuza të ndryshëm

SIGURACIONE

Siguracione të ndryshme

PAKETA TURISTIKE

Individuale dhe në grup

PËR NJË EKSPERIENCË TË PAHARRUESHME

Fjala e fundit e teknologjisë në transportin e udhëtarëve është shumë pranë jush për t’ju ofruar udhëtimet që keni ëndërruar