Linjat Tona

Shërbime të sigurta, të përshtatshme dhe të përballueshme në planifikimin e udhëtimit tuaj. Për një udhëtim të rehatshëm dhe pa shqetësime.

SHQIPËRI – GREQI

Intinerari

Shkodër - Lezhë - Laç - Fush Krujë - Tirana - Durrës - Lushnje - Fier - Memaliaj - Tepelenë - Gjirokastër - Kakavi - Janine - Arta - Agrinio - Patra/Rio - Egjio - Korinth - Athine - Pireas

Destinacioni Vajtje Vajtje-Ardhje
JANINE 20€ -
ARTA 25€ 45€
AGRINIO 25€ 45€
PATRA/RIO 27€ 49€
EGJIO 27€ 49€
KORINTH 27€ 49€
ATHINE 27€ 49€
PIREAS 27€ 49€

Nisja nga Tirana, çdo ditë në orën 03:30, tek Terminali i Autobuzave Ndërkombëtar Zyra Nr 9
Kontakt: 00355 68 40 76607

SHËNIME

  1. Fëmijët nga mosha 0-4-vjeç nuk presin biletë. (pa të drejtë vendi)
  2. Fëmijët 4-12 Vjeç me pagesë
  3. Kompania nuk mbanë pergjegjësi në rastet kur pasagjerit i refuzohet kalimi nga pikat kufitare për mungesë dokumentacioni dhe probleme të ndryshme të ketij lloji.

PËR NJË EKSPERIENCË TË PAHARRUESHME

Fjala e fundit e teknologjisë në transportin e udhëtarëve është shumë pranë jush për t’ju ofruar udhëtimet që keni ëndërruar